مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن اموال از ولی قهری

سلام من 17 ساله که از سن صغر خارج شدم و تو این مدت چند بار از ولی قهری خود اموال خودم رو درخواست کردم اما بعد از گذشت این همه سال با این که مدارک دارم منکر همه چی شده الان با وجود گذشت این سالها میتونم طرح شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام نیاز به ارایه مدارک و ملاحظه اسناد هست

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

بله، در صورت داشتن ادله اثبات حتما میتوانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
چه اموالی ؟
اگر منظور شما از اموال ، سهم الارث شما از ماترک پدری است که در نزد پدربزرگ است شما میتوانید دادخواست حقوقی اقامه نمایید