مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. مهریه من 300متر زمین و 250 تا سکه هست زمین فقط در سند ازدواج ثبت شده و چیزی به نام من ثبت نشده و پدر شوهرم این 300 متر زمین را بر عهده گرفته و در سند ازدواج امضا کرده. بعد از گذشت چند سال این زمین و طلاهای من که در ان سال 850 هزار تومن بوده فروختن نه با اجازه من و یک منزلی ساختن و اون منزل را به اسم پسرشون که شوهرم باشه زدنو هیچی به نام من نیست حدود بیست سال قبل
الان من میتونم در مورد اون زمین و طلا اقدامی انجام بدم لطفا راهنمایی کنید به اضافه این که من دوسال تموم کارکردم و تمام درامدم رادر ساخت خونه خرج کردم ولی الان هیچی در دست ندارم.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سند ازدواج یک سند رسمی است و باتوجه به آثار اسناد رسمی می توان آن را به موقع اجرا گذاشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در مورد زمین بله

و شما باید دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت زوج و پدر شوهر اقامه نمایید
و باید به عقد نامه استناد نمایید

یا در اجرای ثبت درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید و درخواست توقیف زمین را نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
نسبت به زمین بله باید دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت زوج و پدرشان اقامه نمایید
و به عقد نامه استناد نمایید
یا در اجرای ثبت درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید و درخواست توقیف زمین را نمایید
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است