مشاوره حقوقی رایگان - دیرکرد پول با وجود توافق در قرارداد

سلام و عرض احترام
بنده طی مبایعه نامه ای ملکی خریدم و قسمتی از ثمن را نتوانستم پرداخت کنم.

و در قرارداد توافق کردیم و طبق ((((ماده 5 مبایعه نامه: در صورت عدم اجرای هر یک از تعهدات فروشنده که در این قرارداد مقرر شده است وی مکلف است به ازای هر روز تاخیر 10/000 ریال بعنوان خسارت تاخیر در اجرای تعهد به طرف مقابل پرداخت نماید و در صورتیکه ممتنع از اجرای تعهد خریدار باشد. وی مکلف هست به ازای هر روز تاخیر 10/000 ریال به بعنوان خسارت تاخیر به طرف مقابل پرداخت نماید و با تعهد اصلی قابل جمع است))))

***حالا سوال بنده این هست :

با وجود چنین توافقی مجددا فروشنده می تواند تاخیر تأدیه را نیز ضمن دادخواست مطالبه نماید.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مطابق توافق به عمل آمده انجام میگردد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام خسارت تاخیر مطابق قرارداد قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
طبق قانون خسارت تاخیر تادیه وجه نقد با خسارت وجه التزام عدم انجام تعهد قابل جمع است

و میتوان هم خسارت تاخیر تادیه
وجه نقد را مطالبه کرد و هم خسارت وجه التزام عدم انجام تعهد را مطالبه کرد و