مشاوره حقوقی رایگان - الباقی ثمن معامله

با سلام
بنده ملک خود را فروختم. خریدار طی دو فقره چک 85 درصد مبلغ را پرداخت کرده و 25 درصد مبلغ برای روز سند مانده است. در قولنامه ذکر شده که خریدار الباقی ثمن معامله را از طریق رهن ملک فراهم خواهد کرد بنابراین املاک متعهد میشود که ملک مذکور را رهن بدهد و فروشنده همکاری لازم را انجام دهد.
85 درصد اولیه پرداخت شده و ملک در موعد مقرر تحویل داده شده است. الان دو روز از موعد سند گذشته و ایشون مرتب امروز و فردا میکند که مشتری پیدا نکرده است و مدعی است که از نظر قانونی ما باید تا زمان ترهین ملک منتظر بمانیم.
متاسفانه بنده در موعد سند گواهی عدم حضور نگرفتم. با این شرایط چکار میتوانم بکنم؟ بنده مقروضم و این تاخیر به ضرر من است.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام یک اظهار نامه رسمی با موضوع مطالبه مابقی ثمن برای خریدار ارسال کنید . یک اظهارنامه رسمی هم برای املاک بفرستید با موضوع الزام به انجام تعهد ( رهن ملک ) حداقل ده روز به ایشون مهلت بدید . اعلام کنید حاضر به همکاری هستید .

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام می بایست گواهی عدم حضور اخد میکردید. بدوا اظهارنامه ارسال و مراتب حضور مجدد در دفترخانه را بتاریخ و زمان دیگری اعلام و در صورت عدم حضور گواهی بگیرید یا اینکه از خریدار تقاضا کنید جهت اعطا فرصت مجدد به بنگاه بیایند تا با تنظیم تاریخ دیگر جهت حضور در دفترخانه اقدام کنید و در صورت عدم حضور حتما گواهی اخذ کنید

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
شما توافقی را طبق ماده ده قانون‌مدنی کرده اید و این توافق قابل برهم زدن نیست