مشاوره حقوقی رایگان - زمین زراعی مشاعی

سلام و عرض ادب
برای من یک دادخواست با خواسته اثبات وقوع بیع و تحویل مبیع مشاعی اومده در مورد دو دانگ از یک زمین زراعی که پدرم فروخته . پدر من فوت کردن و این دادخواست بر علیه وراث حین الفوت ایشون تنظیم شده (مبایعه نامه خرید دو دانگ این زمین توسط خواهان ضمیمه پرونده است).
ما در مورد فروش این زمین توسط پدرمان هیچ اطلاعی نداریم، با دهیاری که صحبت کردم گفتن به سه نفر فروختن هر فرد با سهم دو دانگ، اما دهیاری از وضعیت و حتی اسم اون دو نفره دیگه خبر نداره چون میگن این فروش برای سی سال پیش است و نسخه ای از مبایعه نامه هاشون ندارن.
بر فرض صحت مبایعه نامه خواهان، آیا چنین دادخواستی بر علیه ما درست است؟ و وقتی ما نسبت به مالک بودن خودمون و وجود مالکین مشاعی دیگه در این زمین اطمینان نداریم چه گونه تحویل مبیع غیرمنقول آن هم از نوع مشاعی را انجام بدیم!؟
ممنون میشم راهکار و جوابی به من بدین چون جلسه دادگاه چهار روز دیگست.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در صورت فوت فروشنده
، طبق قانون باید دادخواست به
طرفیت تمام وراث
اقامه گردد

مبیع مشاعی ، به صورت مفروز ، قابل تسلیم نیست و درخواست ایشان رد خواهد شد

شما میتوانید از دادگاه درخواست نمایید تا مبایعه‌نامه توسط کارشناس
رسمی بررسی گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در روز رسیدگی می توانید به مدارک مالکیت آنها ایراد بگیرید اظهار تردید یا حعل نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید ادعای انکار و تردید نمایید