مشاوره حقوقی رایگان - تهدید، توهین، آدم ربایی

با سلام
با خانمم اختلافی داشتیم به برادرش گفتم بیا تهران صحبت کن و ببرش بلکه درست شد با نقشه قبلی امد و با چاقو تهدید و بر خلاف میل همسرم اونو برد و کلی تو چشمش زده و بدنش کبود شده بعد رسید شهرستان یکی خواهراش عکس چشمش فرستاد. منم بخاطر حفظ آبرو شکایت هنوز نکردم. الان خواهرش پیام تهدید داده اگه در دادگاه بگی پدر مادرتو زنده نمیزارم و یکی از برادراش پیام تهدید داده که پول بدم.
آیا از هرسه اینا میتونم شکایت کنم که دو هفته گذشته؟ یه پیام دارم خانومم گفته منو زندانی کردن. آیا آدم ربایی هم با توجه با مدارک ثابت میشود ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درخصوص توهین وتهدید قابل شکایت است ولیکن در مورد ادم ربایی خیر

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام تهدیدهایی که علیه شما صورت گرفته قابل پیگیری و شکایت هست اما اگر همسرتون شکایتی مینی بر ضرب و جرح و تهدید و ...داره یاخودشون باید شکایت کنن یا از طریق وکیل

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید از همه آنها شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان اقامه شکوائیه وجود خواهد داشت و
و شما باید شکوائیه توهین و تهدید به قتل و اخاذی را مطرح نمایید
ولی جرم آدم ربایی نمیباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص توهین و تهدید می توانید پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده آدم ربایی نتیجه ای نخواهد داشت.
اگر همسرتون بخواد می تواند با عنوان ضرب و شتم عمدی شکایت کنید