مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام بنده با دوست دخترم بحثم شد و به شوخی با پیامک گفتم هم خودتو هم باباتو میکشم حالا اون همینو بهونه کرده و میخاد شکایت کنه میخاستم ببینم جرمش چیه اگه شکایت کنه و چجوری باید ثابت کنم که شوخی کردم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مجازات شلاق تا (74) ضربه یا زندان از یک ماه تا یک سال محکوم خواهید شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تهدید به قتل اگر ثابت شود جرم است البته باید شو نیت احراز شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان محکومیت. متصور است
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است پیامک ارسال کنید و اعلام کنید که شوخی کردید