مشاوره حقوقی رایگان - زندگی در شهر دیگه

سلام خسته نباشید. من اول شهر همسرم بودم ولی بعد رفتم ی هشهر دیگه تغییر شغل دادم وضعم بهتر شده الان خانومم راضی نمیشه بیاد این شهر خانوادش پشتش شدن ایا میشه ازش شکایت کنم بتونم بیارمش ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
حق سکونت در سند ازدواج به همسر اعطا شده است یا خیر؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا یک خانه مستقل و در شأن زوجه همراه با تمام وسایل تهیه نمایید و سپس دادخواست الزام به تمکین زوجه اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله الزام به تمکین بدهید اول یک اظهارنامه بدید و از ایشان بخواهید تمکین کند و اگر لفافه نکرد متوسل به قانون شوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله دادخواست الزام به تمکین دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید طرح دعوای الزام به تمکین نمایید
جهت کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،، ابتدا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای ایشان اظهارنامه آرسال کنیدسپس ضمن محیا نمودن منزل مستقل و در خور شأن از طریق دادگاه خانواده دادخواست الزام به تمکین ایشان را پیگیری نمایید و چنانچه شرط مسکن در عقدنامه را به اختیارات ایشان نداده باشید دادگاه خانواده حکم به تمکین ایشان از شما را صادر خواهد نمود و در صورت استنکاف همسرتان از اجرای آن دادگاه گواهی ازدواج مجدد را بشما خواهد داد ضمن اینکه پرداخت نفقه به ایشان نیز ساقط خواهد شد.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام دادخواست الزام به تمکین بدهید