مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیرات مشاعات ساختمان

سلام.
سوالی داشتم مبنی بر تعمیرات ساختمان. از آنجایی که پشت بام جزو مشاعات هست و ایزوگام آن بر عهده تمامی مالکین؛ اگر نم پشت بام تنها از زیر یک کولر و به دلیل بدهی همان کولر ایجاد شده باشد.
آیا هزینه ایزوگام فقط زیر همان کولر به عهده مالک یا مستاجر همان واحد است یا باز هم مشترک محاسبه میشود و همه مالکین باید هزینه ایزوگام نقطه ای پشت بام را پرداخت کنند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هزینه تعمیرات پشت بام و
هزینه ایزوگام بر عهده تمام مالکان به نسبت مساحت اختصاصی
هر واحد میباشد و نه به صورت مساوی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
طبق قواعد مسئولیت مدنی بر عهده مالک مقصر می باشد