مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت در شکایت

سلام من امروز یک شکایت و صورتجلسه به کلانتری دادم و الان یک روز هم نگذشته هنوز .میخام الان رضایت رو پس بگیرم.آیا ممکن هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عدول از گذشت تنها تحت شرایط اکراه قابل قبول است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مستحضر باشید که می‌توانید شکایت خود را پس بگیرید اما این را هم بدانید که مجدداً نمی‌توانید اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

رجوع از رضایت مسموع نیست اگر منجز باشد با این وجود طی لایحه اعلام‌کنید رضایت نمی دهید و پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت دادن رضایت نمیتوانید آنرا پس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت داده باشید کاری نمیشه کرد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر اما برو کلانتری تا پرونده را نبردند دادسرا شاید پسش بدهند

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

با عدم پیگیری شما قرار منع تعقیب صادر میشه . و یا با مراجعه و یا دادگاه میتوانید رضایت خودتونو اعلام کنین