مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی صادر شد

سلام
حدود یک ماهه که از دادسرا پیام اومده واسم که قرار نهایی صادر شد و گفتن بزودی پیام واسم میاد برم دادگاه واسه شکایتی که کردم واسه تصادف و حکم صادر بشه برم واسه دیه اما هیچ پیامی نیومده و وقتی میرم دادسرا میگن منتظر باش سامانه ی ثنا پیامش بیاد
مگه چقد طول میکشه و چیکار باید بکنم و مرحله ی بعدی چیه؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اولا باید ازدادسرا سوال کنید که چه قرارنهایی صادرکردند اگر قرارجلب به دادرسی صادرشده تاپرونده ثبت دادگاه شود وبه شعبه ای ارجاع شود یکم طول میکشد به رایانه دادگاه مراجعه کنید اگر پرونده تان به شعبه دادگاه ارجاع شده باشد شماره پرونده وشعبه رایادداشت وبه شعبه مراجعه کنید

یک وکیل

سلام بستگی به میزان پرونده ها در شهر شما دارد و زمان در دادرسی به هیچ وجه قابل پیش بینی نمی باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یعنی با قرار جلب به دادرسی صادر شده یا قرارمنع پیگرد یا موقوفی تعقیب با عدم صلاحیت