مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شکایت از ورثه متوفی بدون مدارک انحصار وراثت و کارت ملی و ؟

با سلام. اینجانب مالک یک باب مغازه حق کسب و پیشه یا سرقفلی قبل از سال 1356 میباشم. مستاجر مرتبط با این مغازه بیش از یک سال است که فوت نموده و مغازه در تصرف افراد ثالت که در زمان حیات متوفی به انها واگذار شده است بدون رضایت مالک به بهانه کارگر بودن ؟ و این واگذاری ادامه دارد که ورثه مدعی هستند این ها کارگر ما هستند. برای نقل و انتقال کسب و پیشه و تجدید اجاره هم هیچ اقدامی از طرف ورثه انجام نشده است ؟ احتمالا ورثه مبلغ اجاره را به صندوق می ریزند مراتب شکایت از این ورثه بابت درخواست اجاره بها و اجرت المثل و تقاضای ضرر و زیان ؟ خلع ید از متصرفین و یا درخواست دستور تخلیه و ابطال اجاره نامه چگونه است ؟ با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی دعوای مناسب طرح کنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ازطریق ثبت احوال مشخصات وراث متوفی رابگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست امری است تخصصی با یک وکیل مشورت نمایید