مشاوره حقوقی رایگان - احداث استخر در زمین کشاورزی

اگر در زمین کشاورزی استخر ذخیره آب جهت آبیاری درختان ساخته شده باشه غیرقانونی میباشد؟ با توجه به تبصره4ماده یک قانون که اعلام می داره که ساخت استخر تغییر کاربری به حساب نمی آید
حتما باید از جهاد کشاورزی مجوز گرفته شود؟
در زمان زمستان و پاییز آب بارندگی رو ذخیره میکنم که موقع تابستان که بی آبی هست آب کافی داشته باشم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره جهاد کشاورزی پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
طبق قانون حفظ کاربری اراضی باغی و مزروعی ، ساختن استخر جرم تغییر کاربری غیر مجاز محسوب میشود
و امکان صدور حکم تخریب وجود خواهد داشت و

و شما باید ابتدا از اداره جهاد مجوز اخذ نمایید