مشاوره حقوقی رایگان - بزرگ کردن ابعاد پنجره

سلام
آیا واحد مسکونی دارای سند در یکی از طبقات که ویوی ابدی دارد میتواند ابعاد پنجره رو به اتوبان خود را بزرگتر کند؟
البته این اقدام هیچ مزاحمتی برای سایرین ندارد زیرا پنجره پذیرایی رو به اتوبان است.
از پاسخگویی شما کمال تشکر را دارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر نمای اپارتمان تلفی گردد باید با اجازه سایر مالکین صورت پذیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون اجازه سایر مالکین چنین اجازه ای ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر گونه تغییر در نمای ساختمان باید با اجازه سایر مالکین باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محوز شهرداری میخواهد و هرگونه تغییر در نما ی ساختمان رضایت همه مالکبن را نیاز دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اخذ مجوزات لازم اقدام نمایید از طرف شهرداری مربوطه