مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیرات مالک

با سلام و احترام

سه ماه پیش یک ملک اجاره کردم که پس از یک ماه از اجاره ملک پمپ سیستم گرمایشی ( پمپ پکیج ) خراب شد و سرویسکار معرفی شده از سوی مالک به واحد مراجعه کرد و قطعه خراب را تعویض کرد اما بعد از دو گذشت دو ماه از این ماجرا صاحبخانه پول سرویسکار را به بهانه اینکه سرویسکار قبل از تعویض قطعه قیمت را اعلام نکرده است خرابی را قبول ندارد . سرویسکار نیز تکذیب میکند و میگوید به ایشان اطلاع داده است . در نهایت اکنون سرویسکار به دلیل عدم دریافت هزینه ها از طرف مالک میخواهد قطعه نو را باز کند و قطعه خراب قبلی را مجددا ببندد . و هر چه از او میخواهیم که با توجه به مهم بودن پکیج نسبت به پرداخت پول سرویسکار اقدام کند یا یک سرویسکار دیگر جهت تعمیر بفرستد نسبت به این موضوع بی تفاوت است و پاسخ نمیدهد .
آیا میتوان مبلغ تعمیر را از اجاره ماهیانه کم کرد ؟ راهکار برخورد با این صاحبخانه چیست ؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هزینه بر عهده موجر میباشد و موجر باید هزینه را پرداخت نماید

و اگر مستاجر هزینه را پرداخت نماید بعدا مشکل ایحاد خواهید شد