مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

با سلام
مستاجر هستم و مبلغ بالایی کرایه می دهم. ساختمان در قسمت مشاعات نیاز به خرید پمپ و تعمیرات اساسی دارد که بر عهده مالک است. مالک سهم خود را نمی دهد و مسئول ساختمان تهدید به قطع انشعابات (آب و ...) واحدهایی که سهم خود را نمی دهند کرده.
آیا من این حق را دارم که این سهم را (که باید مالک بدهد وبا لجبازی نمیدهد) از کرایه خانه کم کنم و به مسئول ساختمان بدهم یا خیر!؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر چنین حقی را ندارید بلکه اگر مالک به تکالیف و تعهدات خود عمل نمیکند به وی اظهارنامه ارسال کنید در صورت عدم افاقه دادخواست به خواسته تامین دلیل را ثبت کنید تا موضوع کارشناسی شود و سپس بر مبنای آن دادخواست به خواسته الزام به ایفای تعهد به ظرفیت مالک را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص برای ایشان ارسال و سپس اقدام نمایید