مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه نامه

من از آقایی به جرم فریب با وعده ازدواج و دوسال سو استفاده جنسی شکایت کردم خودش هم اقرار کرد . الان حکم دوسال انفصال از خدمات دولتی واسش قطعی شده . آیا اگر من اشتباه نامه ارائه بدم برای خودم مشکل قانونی بوجود میاد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
بستگی دارد ، نیاز به بررسی بیشتر است در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمائید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان داردمگر توبه و پشیمانی پذیرفته شود.چون در هر حال درست است که با وعده ازدواج بوده اما خود ارتباط نامشروع با رضایت طرفین صورت گرفته و اجبار و اکراهی نبوده