مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی

باسلام من با یکی از هم محلی ام از سال 94 تا تا 99 تو خرید فروش ماشین کار میکردیم و بابت کمیسیون ماشین هایی که بهش معرفی میکردم به حساب من پول می‌ریخت و تنها پیام هایی از من داره چرا پولم را نمیزنی حسابتو بده داره و از سال 99 به خاطر جعلی که کرده بود محکومش کردم و قطع رابطه کردم الان از من شکایت اخاذی کرده که من از سال 94 تا 99 از من اخاذی کرده جالب اینجاست سال 1401 شکایت کرده خاستم بدونم چکار باید کنم شکایتش به جایی میرسه یا مشمول مرور زمان شده و چندین اظهارات در دادسرا و دادگاه ازش دارم که گفته بنده شریک و کارمندش بودم و بهش کمیسیون میدادم و ازش چک قرض میگرفتم خودم حسابش پر میکردم و بابت جعلی که کردم ثمن‌ معامله بهش دادم خاستم بدونم با این اظهاراتی که ازش دارم پرونده مشمول مرور زمان میشه یا به خاطر ضدونقیض هایی که گفته تاثیری داره ممنون از وکلای عزیز

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا با گذشت مدت زمان طولانی اثبات ان دشوار است. اما به صورت حقوقی قابل پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این موضوع از یکدیگر متفاوت است ست و نیاز به بررسی بیشتر دارد در خصوص اخاذی به نظر شامل مرور زمان گشته است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جرم مشمول مرور زمان یک ساله شکایت شده است و قرار موقوفی تعقیب صادر خواهد شد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام مشمول مرور ‌زمان تعقیب شده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است مشمول مرور زمان شده است