مشاوره حقوقی رایگان - دزدی از آپارتمان توسط یکی از همسایه ها . شکایت از ما برای افترا و نشر اکاذب

سلام ببخشید من اگه در جلسه دادگاه حرف هایم را انکار کنم وبگویم فقط برای پرس وجو با آنها صحبت کرده ام به من می گویند که دست بزار روی قرآن و قسم بخور؟

پاسخ ها :

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام در صورت انکار متهم باید بررسی شود ک دلیل و مدرک دیگر مثل سند و شهادت شهود و یا ضبط صدا و فیلم و عکس و …. وجود دارد یا خیر اگر دلیل دیگر باشد نوبت به سوگند نمی رسد اما اگر هیچ دلیل دیگری علیه وی وجود نداشته باشد و برای قاضی لوث یعنی شک و گمان ایجاد شود نوبت به سوگند می رسد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام باارائه ی دلایل دیگر از جمله شهود و ....می‌توانید دفاع کنید که چنین چیزی نبوده ودرنهایت اگر دلایلی ارائه نشد ممکن است نوبت به قسم برسد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طرف دادگاه خیر ولی ممکن است شاکی چنین چیزی را از شما بخواهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خیلی در صورتی که بخواهید شهادت دهید می بایست به قرآن مجید قسم یاد نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام ممکن است از طرف شاکی از دادگاه درخواست شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
در جلسه دادگاه اعلام نمایید که
اینجانب هیچ سؤ نیتی مبنی بر افترا و تهمت به همسایه نداشته ام و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت درخواست از طرف شاکی بله امکان پذیر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ممکن است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است علت چیست توضیح دهید