مشاوره حقوقی رایگان - شكايت از صاحبخانه

با سلام
در متن قرارداد ما امده است به ازاي هر روز ديركرد در تخليه 100 هزارتومان جريمه!!
قرارداد ما 15 خرداد تمام شده و از آن تاريخ با توافق صاحبخانه وقت گرفتيم براي پيداكردن خانه جديد البته قصد تمديد داشتيم اما چون صاحبخانه مبلغ رهن و اجاره را 100 درصد افزايش داده بود به توافق نرسيديم . امروز كه بلاخره خانه مورد نظر را پيدا كرديم به صاحبخانه اطلاع داديم فردا تخليه مي كنيم بسيار براشفت و گفت من 3ميليون و هشتصد طبق قرارداد پولتون را كم مي كنم ( از 15 خرداد تا 23 تير) با اينكه زباني توافق كرده بوديم
حالا بفرماييد راه ما براي احقاق حقمون چيه؟؟
با تشكر

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر بتوانید در دادگاه همان توافق شفاهی جدید را اثبات نمایید ّ ، طبق همان توافق جدید باید اجاره بدهید و خسارت دیرکرد شاملتان نخواهد شد . ولی تاکید میکنم باید با شاهد بتوانید اثبات کنید که شفاهی توافق جدید نمودید .