مشاوره حقوقی رایگان - اتهام جعل

سلام خسته نباشید
من یک پرونده ای دارم که طرف مقابل به من بدهی دارد دو عدد خودرو طی مبایعه نامه که چک داده برگشت خورده و منم شکایت کردم الان داره واسه ی من پاپوش درست میکنه به دروغ که جعل و سفید امضا
. ولی شاهد دارم که همه حاضر به حضور در دادگاه هستن. ولی یک سری قبل هم از همین موضوع شکایت کرده در مورد همین جریان سفید امضا که از شعبه 28 بازپرسی رضایت در حضور دادگاه پیش قاضی داده و هم دستی رضایت نامه قطعی نوشته که کلا هیچ گونه حق شکایت نداره. آیا میتواند دوباره شکایت کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که رضایت داده باشد مجدد نمی تواند شکایت کند و از طرفی اگر کاری نکرده باشید مشکلی پیش نمیاد و جای نگرانی نیست.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اگر قبلاً تحت همین عنوان و نسبت به همین چک ها اقدام کردند مجددا قابل پیگیری نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ادعایی مطرح کرده باید ان را به اثبات رساند

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام اگر رضایت قاطع داده خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت رضایت قطعی حق شکایت مجدد ندارد نگران نباشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر اگر همان دعواست اعتیار امر مختومه است