مشاوره حقوقی رایگان - عبور از راه زمین کشاورزی

با سلام
500متر زمین کشاورزی دارم که از قدیم یک‌ و نیم متر راه حیوانات دارد 20 نفر از این راه استفاده می کنند
همسایه ای که پایین تر از من 2هکتار زمین دارد یعنی 4برابر من اقدام به عریض کردن راه نموده یک‌ونیم متر هم از زمینهای بالاتر که 5 قطعه زمین است خریداری کرده که با یک ونیم متر راه عمومی شده 3مترو این کار ده سال پیش انجام شده
تا زمین من. من هم از زمین خودم یک و نیم متر اهدا کردم به عموم و پولی هم نگرفتم تا امسال از زمین من رفت و آمد کرده
امسال زمین روبه‌رویی من را خریده و راه را کج کرده و از زمین خود رفت و آمد می کند
حالا از عبور و مرور من با وسایل نقلیه جلوگیری می کند
لطفاً کمک کنید چکار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه راه عمومی نبوده و خودشان صرفا اجازه رفت و آمد داده بودند در حال حاضر می توانند مانع رفت و آمد دیگران شوند.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را در شورا مطرح نمایید تا توسط کارشناس عرض کوچه و وجود حق ارتفاق مشخص گردد

و سپس باید دادخواست رفع ممانعت از حق ارتفاق را به طرفیت ایشان اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب ابتدا درخواست تامین دلیل کنید تا کارشناس محترم موضوع کارشناسی و رسیدگی کند و نظر خود را بدهد و با توجه به نظر کارشناس دادخواست رفع ممانعت بدهید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام تامین دلیل مطرح کنید تا کارشناسی وجود حق ارتفاق و ممانعت ایشان را در نظریه خود مرقوم کند و سپس دادخواست لازم را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر حق ارتفاق دارید می توانید دادخواست تنظیم نمایید