مشاوره حقوقی رایگان - راه زمین کشاورزی

با سلام.
5000متر زمین کشاورزی دارم که از قدیم یک‌ و نیم متر راه عبور حیوانات دارد. و 20 قطعه زمین از این راه استفاده می کنند. ده سال قبل همسایه ام که پایین تر از من آخرین زمین است 2هکتار یعنی 4برابر من زمین دارد اقدام به عریض کردن راه نموده و از قطعه های بالا تر یک‌ و نیم متر به عرض و 340 متر طول هم خریداری کرده که با یک‌ و نیم متر عمومی شده 3متر.
تا زمین من من هم یک‌ و نیم متر به طول 60متر از زمین خودم اهدا به عموم کرده ام بدون دریافت پول.
ده سال عبور و مرور کرده‌ایم امسال زمین روبرویی من راخریداری کرده وراه را ازسر زمین من کج کرده واز زمین خود عبور می کند.
و حالا از عبور و مرور من با وسایل نقلیه جلوگیری می کند طلب پول میکن و از دیگر همسایه ها چیزی نمی‌خواهددر حالی که دیگر همسایه‌ها هیچ هزینه ای پرداخت نکرده‌اند
لطفاً کمکم کنید چکار کنم ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید موضوع از نظر راه کارشناسی شود تا وضعیت ان ابتدا مشخص شود و سپس دادخواست مرتبط ارایه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس از محل بازدید و در گزارش خود عرض کوچه و وجود حق ارتفاق ذکر نماید
و سپس باید دادخواست رفع ممانعت از حق ارتفاق را اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب در خصوص سال شما بدون می بایست درخواست تامین دلیل داشته باشید زمانی که تامین دلیل انجام دادید کارشناسان محترم محل را بازدید و مورد کارشناسی قرار می دهند و با توجه به نظر کارشناس میتوانید دادخواست رفع ممانعت بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی شود.
بعد از کارشناسی اگر کارشناس تایید کرد می توانید طبق نظر کارشناس طرح دعوی کنید.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام مدارک نیاز به بررسی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید