مشاوره حقوقی رایگان - شهادت شهود برای اثبات دادن وجه نقد به متوفی

سلام، پدر بنده سه سال است فوت شده و قبل از فوت، بنده و دو برادر و مادر و دو خواهر هر کدام مبالغی را به عنوان پول نقد به ایشان پرداخت کرده ایم. و ایشان گفتن که شما را در مال خود شریک و سهام دار میکنم. بعد از فوت یکی از برادران که هیچ کمکی نکرده منکر این موضوع است و خواهان تقسیم ارث است. ایا امکان اثبات این ادعا با شهادت اعضاء خانواده و شاهد غیر از خانواده امکان دارد؟ دو شاهد غریبه هم برای گفته های خود داریم ولی دست خط و نوشته ای از پدر نداریم. با تشکر.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست موضوع را از طریق اداره گذرنامه پیگیری نمایید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام بله با دلایل مثل شهادت شهود ممکن است بتوانید اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با استناد به شهادت شهود قابل اثبات است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود می‌توان اقدام کرد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه اقدام قضایی قابل پیش‌بینی نیست