مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از ملک ارثی خریداری شده

سلام. من یک خانه پدری دارم در گیلان که بعد از فوت پدر از کلیه وراث خریدم و سهم همه را دادم و امضا گرفتم حالا برادر بنده با همسر خود به مشکل خورده و شکایت کرده و حق ارث برادر را از این ملک میخواهد و من مدرک اصلی را گم کرده ام و فتوکپی را دارم ایا فتوکپی برای دادگاه مورد قبول است یا نه من چه راهی دارم لازم به ذکر است که پای ان برگه 4شهود امضا کرده اند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی کپی قابل استناد نیست یعنی دلیل نمی باشد اما اماره ممکن است باشد می بایست در اینجا باز کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
شما باید ابتدا دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت تمام وراث اقامه نمایید و با شهادت شهود ادعای خود را اثبات نمایید

و سپس دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نمایید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام در دادگاه اصل لازم است
میتواند با شهادت شهود اماره تلقی گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با اثبات وقوع بیع وخرید سهم برادرتان وشهادت شهود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه کپی در دادگاه به عنوان دلیل و سند پذیرفته نیست و تنها اماره محسوب می شود