مشاوره حقوقی رایگان - دست درازی

سلام یک روز من داشتم از محل کارم میومدم که یک مرد از پشت به من دست درازی کرد من صورتشو دیدم و اگه ببینمش میشناسمش ولی هیچ مدرکی ندارم که این اتفاق افتاده
میخواستم ببینم میتونم شکایت کنم یا نه با توجه به اینکه فقط صورتشو دیدم و هیچ چیزی دیگه ای ندارم که شناساییش کنم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید ادله داشته باشید مثل شهادت شهود،درخواست تحقیق محلی و بازبینی دوربین