مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح توسط شوهر

خانمی هستم که چندین سال متوالی مورد ضرب و جرح همسر قرار می گیرم، بدلیل حفظ آبرو صبر پیشه کردم ، هربار که شوهرم منو میزنه بعدش میاد و عذر خواهی می کنه ، ولی بازم تکرار میشه ،،، دیگه طاقتم طاق شده ، این بار تمام بدنم کبود شده
چکار باید بکنم ، تورو خدا کمکم کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به پزشکی قانونی مراجعه و گواهی اخذ کنید سپس اقدام به طرح شکوائیه نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی دقیق تر درخواست مشاوره نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به کلانتری مراجعه کنید به پزشکی قانونی ارجاع میشوید بعد با نامه پزشکی قانونی و صورتجلسه پلیس و شهادت شهود شکایت ضرب و جرح را از طریق دفتر خدمات قضایی به دادسرا ثبت کنید.