مشاوره حقوقی رایگان - قطع رابطه به علت بیماری

باسلام عرض ادب
با دختری آشناشدم مدت یکساله یمقدار هزینه کردن ایشون بخاطر من من هم برای ازدواج پا جلو گذاشتم ... اما چندین بار بحث دعوا کردیم منزل ایشان تردد میکردم برا حتی شاهد گواهی پزشکی شدم در مدارک و داروهای ایشان که معرفی شده بود به درمانگر دیگر برای درمان بهتر به عنوان بیمار اعصاب روان پانیک شدید .... کنکاش کردم اطلاعاتی بدست اوردم اول اینکه خدا همی بیماران را شفا عنایت کند سخته پانیک شدید بیماری روان است با علائم مضمن و بسیار خطرناک منو تهدید میکرد کتک میزد من جدی نمیگرفتم تا اینکه اون گواهی دیدم و برداشتم پیش خودم هست قطع رابطه کردم چون واقعا داشتم مثل خودش بار میامدم و خانوادش نگفتن همون اول والا ورود نمیکردم.... حالا از شما کارشناسای محترم قضا راهکاری میخوام چطور این بیماری را عنوان کنم بخودش یا خانوادش از کی کمک بگیرم جهت توجیه کردن این خانم ...‌. من نمیخام مستقیم بخودش بگم تو روانی هستی یعنی چی تو دیوانه هستی درد خداشکر خدا بدور از انسانیته بخوام این مشکلو براش کنم ناامیدی پیشه راهنمایی کنید چطوری میتونم توجیه کنم که قطع رابطه من با تو و نخواستن تو علتش این بیماریه..‌‌‌ باتشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مراجعه کننده محترم سوال شما حقوقی نیست برای کشب اطلاعات بیشتر به روانشناس مراجعه نمایید