مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت رفع توقیف خودرو

باسلام
جهت رفع توقیف خودرو به علت بدهی صاحب پلاک تقاضای ثالث اجرایی دادم در شهریورماه و اینک پیامک اومده وقت رسیدگی تاریخ 15 اذرماه سوال اینکه مگر دعوی ثالث اجرایی خارج از نوبت و بدون تشریفات دادرسی نیست که وقت رسیدگی را دوماه بعد گذاشته شده و دوم اینکه ایا راهی یا دستور موقت هست که نامه رفع توقیف را بگیرم و اینکه واسه دستور موقت میشود به جای پول ضامن با فیش حقوقی یا چک و سفته بزارم و اگر تنها پول قبول کنن بابت 40میلیون بدهکاری چقدر باید به جهت خسارت احتمالی به صندوق دادگستری واریز کنم و خودرو ازاد شود چون منبع درامدم با اژانس و اسنپ میباشد تا در وقت تعیین شده دادگاه ادعای مالکیت خودم را ثابت کنم
لذا از شما عزیزان خواهشمندم استدعا میکنم راهنمایی و کمکم کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر توقیف فیزیکی شده باید به همراه دادخواست خود دستور موقت رفع توقیف را هم می خواستید و هزینه هم ندارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با یک وکیل متخصص در امور مذبور مشورت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دستور موقت برای رفع توقیف دهید و تامین بسته به نظر قاضی تعیین میشود