مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر از پرونده

سلام
از یک نفر تحت عنوان توهین و تهدید و ممانعت از حق شکایت کرده‌ام. دو نفر خانم همسر و دخترم بعنوان شاهد بوده اند. در دادسرا جرم‌ محرز‌شده اما دادگاه‌ بدوی‌ بدون در نظر گرفتن‌ محتوی پرونده‌ بدلیل خانم‌ بودن و رابطه‌ فامیلی حکم تبرئه صادر کرده است. ایا راهی برای اعتراض هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید
نتیجه قابل پیش بینی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله
مطابق رای وحدت رویه شهادت شهود بستگان قابل استماع است باید سایر محتویات را دانست و می توانید اعتراض نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت قانونی ان سپری نشده باشد بله اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید در مهلت مقرر تجدیدنظر خواهی نمایید و با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق ، دفاع نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ رای اعتراض کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تجدیدنظر خواهی نمایید شهادت بستگان قابلیت استماع دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شهادت اقوام قابل استناد هست در مهلت قانونی تجدید نظر خواهی را ارایه کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام میتوانید تجدید نظر در مهلت قانونی بنمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان موفقیت وجود دارد مستند و مستدل تجديدنظرخواهی نمایید با یک وکیل مشورت نمایید حتی المقدور وکیل اختیار نمایید
شهود نباید رد شوده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در این مورد شاهد می تواند خانم باشد مانعی ندارددر وقت مقرر اعتراض کنید لایحه مستدل و مستند بنویسید بعد از تعیین شعبه‌ هم با قاضی مربوطه صحبت کنید‌

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در مدت تجدید نظر اعتراض به عمل آورید