مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تجدید نظر بعد از دادن درخواست تسلیم به رای

اینجانب به یکسال حبس تعزیری به دلیل قصور پزشکی معادل 1500 ساعت کار عمومی رایگان محکوم شدم. تقاضای ماده 442 را جهت تخفیف مجازات داده ام اما حالا پشیمانم و میخواهم درخواست دادگاه تجدید نظر بدهم آیا امکانش وجود دارد؟ هنوز زمان 20 روزه ای که داده اند تمام نشده است...

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
بله .چون تجدیدنظر خواهی حق متهم است .
موفق باشید