مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زن

من یک سال و نیم که جدا از همسرم زندگی میکنم
برای تمکین رفتم خونش ولی کتک خوردم و ترک منزل کردم و ناشزه شدم
دو تا بچه دارم که اونا هم پیش منن
همسرم میگه تا آخر عمر طلاقت نمیدونم
راهی هست که من بتونم درخواست طلاق کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال با فراهم شدن مقدمات و جمع آوری ادله اثبات طلاق ناشی از عسر و حرج ، دستیابی به راهکار قانونی میسر خواهد شد منوط به اینکه از تخصص و تجربه وکیل دادگستری کاربلد مقیم در حوزه قضایی خود بهره وافی را ببرید .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

با نظر همکار محترم موافق هستم

یک وکیل

سلام. توصیه میکنم حتما در پرونده خود از حضور یک وکیل جهت اثبات عسر و حرج استفاده بفرمایید و نفقه فرزندانتان را مطالبه بفرمایید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بلی،اولانفقه بچه هارابایدبپردازدثانیابااثبات عسروحرج می توانیدطلاق بگیرید.موفق باشید