مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع شدن دادخواست تهیه منزل به شورای حل اختلاف

با سلام حضور وکلای محرم
از شوهرم شکایت ترک انفاق کردم و چند دادخواست حقوقی از قبیل تهیه منزل مستقل با نظر کارشناس و اعسار از هزینه ... را هم ارائه دادم ولی همش به شورای حل اختلاف ارجاع شده، در دو مورد لایحه زدم که من در جلسات شورا شرکت نمیکنم و شرکت هم نکردم و گفتم میخوام دادگاه رسیدگی کنه، الان دوباره دادخواست تهیه منزل هم به شورا ارجاع شده و شورا از من خواسته هزینه ی کارشناسی منزل را پرداخت کنم، ( در حالی که هنوز به شکایت من رسیدگی نشده و جلسه ات قبل را نرفتم و در لوایح قبلی گفتم که ندارم و اعسار زدم ) سوالم اینه، لطفا بفرمایید
1 . اگه پرداخت نکنم چی میشه؟ آیا به دادگاه ارجاع میشه؟ ( در حالی که اصلا شورا صلاحیت رسیدگی به تمکین را نداره )
2 . آیا باید مجددا لایحه بزنم و چه لایحه ای یعنی چی بگم؟
3. من نمیخوام برم شورا و میخوام دادگاه رسیدگی کنه حتی به دادخواست منزل، باید چیکار کنم ؟
سپاسگذارم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده هایی که صرفا جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده نیازی به حضور نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ارجاع این پرونده در وهله اول جهت صلح و سازش است به شورا . . میتوانید عدم صلح و سازش را اعلام کنید تا به دادگاه برود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید هزینه کارشناسی حتما پرداخت گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساسِ ابلاغ دادگاه هزینه کارشناسی پرداخت شود والا امکان ابطال دادخواست است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شورا جهت صلح و سازش است
هزینه کارشناسی باید پرداخت شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شورا جهت صلح و سازش است و اگر حاضر نشوید دادگاه رسیدگی میکند
هزینه کارشناسی باید پرداخت شود

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام ارجاع به شورای حل اختلاف جهت صلح و سازش است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دارخواست اعسار از هزینه دادرسی هم باید میدادید تا بدوا به این مساله رسیدگی شود والا باید هزینه کارشناس داده شود.مرجع رسیدگی را شما تعیین نمیکنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت عدم پرداخت هزینه کارشناسی احتمال ابطال دادخواست شما وجود دارد
می توانید درخواست رسیدگی به اعسار را مطرح نمایید تا به آن رسیدگی شود
تعیین مرجع رسیدگی به عهده شما نیست و روال به این صورت است که در پرونده های این چنینی بدوا به شورا ارجاع داده میشود تا صلح و سازش صورت گیرد در صورت عدم تمایل به سازش می توانید این مسأله را عنوان را نمایید