مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با موتوری فاقد گواهینامه

سلام . من (راننده خودروی سواری) در حال ورود به پارکینگ منزل بودم که یک پیک موتوری با سرعت زیاد به گوشه راست پشت خودروی من برخورد کرد. موتورسوار تبعه افغان و احتمالا فاقد گواهینامه است ( از کلانتری در مورد گواهینامه اش پرسیدم اظهار بی اطلاعی کردند ) . وی از ناحیه پوست دست دچار آسیب شده. طبق گزارش افسر من به دلیل گردش به چپ از روی خط ممتد مقصر شناخته شدم. در کلانتری به من گفتند که صاحب کار پیک موتوری که صاحب موتور هم هست درخواست 7 میلیون تومان خسارت کرده تا رضایت بدهد. من چون میخواستم خسارت از بیمه خودرو پرداخت شود کلانتری گفت که پرونده را به دادسرا ارسال میکند. حالا سوالم این است که
1- چنانچه موتورسوار فاقد گواهینامه باشد آیا بیمه خسارت به ایشان پرداخت میکند؟ و اگر بیمه پرداخت نکرد آیا موتور سوار یا صاحب موتور میتواند از من خسارت بگیرد؟
2- آیا میتوانم بابت خسارتی که به ماشینم وارد شده از موتور سوار فاقد گواهینامه یا صاحب موتور باید خسارت بگیرم؟
3- آیا احتمال صدور حکم بازداشت برای من راننده خودرو وجود دارد

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله خسارت به ایشان تعلق می‌گیرد
مقصر شناخته شدن شما ارتباطی بر اینکه ایشان گواهینامه نداشته و مجبور به جبران خسارت شما شود ندارد
خیر نیازی به بازداشت نیست و همان بیمه نامه شما بعنوان وثیقه نیباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بیمه پرداخت و از مقصر مطالبه میکند

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام بیمه پرداخت و از‌مقصر‌مطالبه خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله دیه جراحات ( خسارات بدنی ) به خود زیان دیده تعلق
خواهد گرفت و بیمه خودرو شما ، باید مبلغ دیه را پرداخت نماید

و خسارت وارده بر موتور باید
پرداخت گردد

خیر به علت مقصر بودن شما ،
شما نمی توانید مطالبه خسارات از
راننده موتور را نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بیمه خودرو شما ، باید مبلغ دیه را پرداخت نماید خیر بازداشت نمیشوید و معمولا وثیقه اخذ میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله بیمه از مقصر خسارت را دریافت میکند
خیر
خیر وثیقه اخذ می گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت می باشد
احتمال صدور بازداشت وجود ندارد و وثیقه اخذ می گردد
در خصوص اینکه مقصر شناخته شده اید خسارتی به شما پرداخت نمیشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بیمه پرداخت میکند
اگر پلیس گفته شما مقصرید ، خیر
خیر