مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه الکترونیکی

سلام.4/17 برام در سامانه ثنا ابلاغیه اومده که مربوط به دیه هست و گفته که فقط تا ده روز مهلت داریم به دادگاه بریم اگه بعد از 10روز بعد از ابلاغ به دادگاه مراجعه نکنم پرونده ام مختومه میشه مشکلی که وجود داره این که تاریخ مراجعه به دادگاه رو مشخص نکردن

پاسخ ها :

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

مهلت 10 روزه اصولا جهت اعتراض به قرار منع پیگرد دادسرا میباشد و شما از تاریخی که ابلاغیه در سایت قرار گرفته تا ده روز حق دارید اعتراض کنید

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام از 18 تیرتا 27تیر هر روز مراجعه کنید به شعبه مشکلی نیست. این ده روز مهلت مراجعه شماس

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ازتاریخ درج درسامانه ابلاغ یا تاریخ ابلاغ

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام از تاریخ درج در سامانه ده روز فرصت مراجعه دارید