مشاوره حقوقی رایگان - نقل و انتقال در تعاونی مسکن فولاد

مبایعه نامه برای یک واحد اپارتمان از شرکت تعاونی فولاد نوشته ام
اپارتمان سند ششدانگ ندارد دفترچه قرارداد واگذاری دارد
برای انتقال روز شنبه 16 . 7 .401 در مبایعه نامه قید گردیده است
اگر طرفین یک هفته دیگر برای انتقال توافق کنند از نظر حقوقی مشکلی برای من ایجاد نمی شود و ایا من باید این توافق را در مبایعه نامه یا برگه دیگری بنویسم و مستند کنم

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام مدارک نیاز به بررسی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما در اینده مشکل ایجاد خواهد شد
شما باید در مهلت مقرر حاضر بشوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید در ظهر مبایعه نامه قید نمایید که با حفظ تمامی شروط مندرج در مبایعه نامه مدت یک هفته دیگر برای تاریخ.. تمدید میگردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بله حتما باید توافق جدید مکتوب شود ...