مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار ایثارگران

با سلام خدمت شما. احتراما اینجانب با 30 سال سابقه در سال 94 بازنشسته شده ام دارای جانبازی و حضور در جبهه برای بازگشت بکار از ارکان مربوطه سوال کردم می‌گویند مدرک کارشناسی بعد از بازنشستگی میباشد نمی توانید در صورتیکه طبق ماده 87 برنامه ششم توسعه محل کار بنده تحت پوشش صندوق بازنشستگی بود و در سال 97 تحت پوشش خدمات کشوری قرار گرفته خواهشمند است بنده را راهنمایی فرمایید ارادتمند

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت تضییع حقوق احتمالی خود می توانید از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری نمائید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

در صورت اعتراض میتوانید به دیوان عدالت اداری اعتراض کنید