مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به خدمت ایثارگران

با سلام وعرض ادب وتبریک سال جدید شمسی وقبولی طاعات وعبادت اینجانب متولد 1339 با30سال ویک ماه سابقه خدمتی و42 ماه سابقه ایثارگری رزمندگی درسال 1389 بامدرک لیسانس بازنشست شده ام والان دارای مدرک فوق لیسانس هستم آیا امکان بازگشت به خدمت طبق ماده 60 قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران مصوب 1391 برای بنده وجود دارد؟

پاسخ ها :

بازگشت به کار ایثارگران پس از بازنشستگی بازگشت به کار ایثارگر ماده 60 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران بازگشت به کار ایثارگر