مشاوره حقوقی رایگان - سوال مجدد (حکم عدم تعهد به توافق)

با عرض سلام خدمت وکلای گرانقدر که همواره حامی حق و حقیقت هستین. چندی پیش من سوالی مطرح کردم دوستانی لطف کردن پاسخی دادند ممنون از لطفشون فقط یه سوالم بی پاسخ موند اینه که اگه من مطالبه پولم رو بکنمو این طرف من (محکوم علیه) بخواد پولم رو نده حکمش چیه؟ می تونم بندازمش زندان؟؟؟؟
ناگفته نمونه که قاضی حکم قطعی داده و ته دادنامه نوشته : و مانند احکام دادگاه ها به موقع اجرا گذاشته می شود رای صادره قطعی است.....میخواستم بدونم این جمله معنیش چیه و چه تاثیری در روند دریافت پولم داره؟
شکایت من در دادگاه عمومی حقوقی دادگستری انجام شده (کیفری شکایت نکردم)
( سوال قبلم رو مجدد در این متن قرار می دم جهت یادآوری : با سلام و عرض خسته نباشید. بنده یه معامله ملک با یه نفر کردم ملک طرف بعد از 2 ماه معلوم شد برای اراضی ملی هست ما رفتیم دادگاه معامله ما رو فسخ کردند من 300 میلیون به این طرف پول دادم بابت ملک حالا بعد از فسخ قرارداد طرف در محضر قاضی در دادگاه تعهد داد و امضا کرد که 3 ماه دیگه پولم رو نقد بده و حق این رو نداره که بیاد بگه من ندارم تقاضای اعسار کنه و امضا کرد.
حالا سوالم اینه اگه نده پولم رو می تونم بندازمش زندان؟ و اینکه آیا اصلا طبق تعهدی که نوشته و امضا کرده که حق درخواست اعسار ندارم باز هم می تونه تقاضای اعسار کنه؟
ممنون بابت وقتی که می زارید.)

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی میتونه ولی شما باید با ارایه آن مدرک اجازه قبولی اعسار وی را ندهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

رای قطعی یعنی قابل اعتراض نیست ووارد مرحله اجرا میشودکه تقاضای صدور اجراییه دهید. طرفین نمی‌توانند توافق کنندنمی توانند ضمن عقد صلح توافق نمایند که محکوم‌علیه دعوای اعسار طرح نکند یا حق طرح آن را نداشته باشد.این توافق اشتباه وضمانت اجرایی ندارد واو می تواند اعسار دهد