مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ساخت تجاری مازاد بر پروانه

در مجاورت زمین ما اقدام به ساخت کرده اند که فعلا دو روز هست که بتن ریخته اند و قسمتی از بتن به زیر زمین ما نشت کرده است چه طور می‌توانیم این بتن را برداریم ؟
چون هر دو ملک حاشیه خیابان سی متری است می‌توانیم درخواست کنیم که همسایه ما بیشتر از هفتاد و پنج درصد نسازد؟
ضمنا ملک در شهرستان است
البته از شهرداری پرسیدیم گفتند چون مجوز تجاری مازاد بر پروانه دارد 95درصد میتونه بسازه
حالا میخام بدونم که میتونم از طریق شکایت همون 75 درصد اعمال بشه چند درصد امکان پیروزی است

پاسخ ها :

نحوه ساخت تجاری مازاد بر پروانه شکایت از ساخت و ساز همسایه ساخت و ساز همسایه همسایه قوانین ساخت و ساز