مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب در یک پرونده فیشینگ

با سلام حساب بنده توسط پلیس فتا مسدود شده. وقتی علت رو از بانک پرسیدم گفتن شاکی خصوصی داری و پلیس فتا بسته. با پیگیری ها متوجه شدم شخصی در یک سایت اینترنتی شرط بندی شرکت کرده و اطلاعاتش دزدیده شده و از حسابش سه تراکنش انتقالی به مبلغ های 900 و 70 و 50 به حسابهای مختلف واریز شده که برای من 50واریز شده احتمالا برا کور شدن گره ی پرونده. من بی گناه وارد پرونده شدم و حساب بانکی من که پونزده میلیون موجودی دارد بیست روز است به خاطر پنجاه هزار تومان مسدود شده. ثبت ثنا هم کردم ولی خبری نشده هنوز. من تهرانم شاکی مشهد. نمیدانم چکار کنم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام. جهت مشاوره تماس بگیرید. من در تهران و مشهد وکالت میکنم

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به پلیس فتا مراجعه و سپس در دادگاه از خود دفاع کنید