مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت پایان کار ملک خریداری شده

سلام ملکی را در تاریخ 1401.07.11 قولنامه کردم بعد از قرارداد فهمیدم ملک پایان کار ندارد و به ما گفته بود دارد و سال ساخت را 1400 گفته بودند ولی سال ساخت 1397 است . مبلغ پانصد میلیون هم پرداخت کرده ام . باید کجا شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد اگر حق فسخی به وجود آمده معامله را فسخ کنید.
یا اینکه طبق قرارداد دادخواست الزام به اخذ پایانکار و صورتمجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح شکایت می نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما دو راه دارید یا اینکه معامله را قبول کنید و دادخواست الزام به پایانکار و صورت مجلس تفکیکی و تنظیم سند بدهید و یا اینکه در خواست فسخ قرارداد را داشته باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهارنامه بابت فسخ دهید و دادخواست تنفیذ فسخ بابت خیار تدلیس