مشاوره حقوقی رایگان - پایان کار ساختمان

با سلام
مسکونی از پدرم به ارث رسیده . ملک موصوف پارسال توسط پدرم خریده شده و پایان کار ندارد چندین دست خرید و فروش شده تا به پدرم رسیده . در قرارداد خرید پدرم ذکر شده مسئولیت تفکیک ملک به عهده خریدار (پدرم) است ولی از مسئولیت پایان کار چیزی گفته نشده و تفکیک ساختمان نیز به پایان کار نیاز دارد. آیا میتوانم علیه سازنده شکایت کنم برای دریافت پایان کار ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به انجام تعهدات قراردادی دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

بله ولی خواسته را با مشاوره وکلای سایت و با بررسی مدارک مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله میتوانید دادخواست الزام به اخذ پایانکار دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست مطابق قرارداد عمل شود دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
طبق قرارداد می توانید پیگیری نمایید