مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به تاریخ حکم حجر

سلام. برا اعتراض به تاریخ حکم حجر پدرم، دادستان شهرستان برا پزشکی قانونی استان نامه داد و تاریخ جلسه کمیسیون پزشکی معین شد اما پدرم به علت بیماری نتونستن در کمیسیون حاضر بشن و نامه در پزشکی قانونی بایگانی شد. و این بار دادستان همکاری نکردند و دستور دادخواست به دفاتر قضایی دادند. لطفا راهنمایی کنین. دادخواست رو باید خطاب به کدام مرجع قانونی بنویسم ریاست دادسرا یا دادگاه خانواده یا دادگاه تجدید نظر استان ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادستان
بهتر است به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی دارد که چه حکمی از چه مرجعی صادر شده تا در مهلت مقرر به آن اعتراض نمایند