مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

سلام،آیا وصیت نامه شخص فوت شده با دستخط فرد متوفی و امضا و تاریخ خودشان که در بیست و دو سال پیش نوشته شده و بعد از آن تاریخ وصیت نامه دیگری نیز نداری.همچنان در دعاوی و دادگاه معتبر است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله معتبر است
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر معارض نداشته باشد بله معتبر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله معتبر است
و شما باید دادخواست تنفیذ وصیت نامه را به طرفیت تمام وراث
اقامه نمایید

و اگر هر کدام از وراث مدعی خلاف وصیت نامه باشند دادگاه باید
به ادعا رسیدگی نماید