مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام با گذشت 2 سال از انحصار ورثه بدون وصیت نامه آیا وصیت نامه دست نویس اعتبار دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌بایست تنفیذ آن را از طریق دادگاه بخرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وصیت‌نامه دستنویس در همه حال در صورت احراز به متوفی معتبر است

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.بله وبایداصالت آن دردادگاه احرازشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام وصیت نانه اگر به تازگی پیدا شده باشد می‌توان اقداماتی انجام داد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

بله میتوانید تنفیذ آن را از دادگاه بخواهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ دارای اعتبار است لیکن از طریق دادگاه بایستی تنفیذ گردد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر صحت است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به صورت قانونی تنظیم شده باشد معتبر است