مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی و عدم تعویض پلاک

سلام وقت بخیر
من سال 91 موتور سیکلتی رو در دفترخانه سند قطعی زدم الان بعد از گذشت 10سال متوجه شدم موتور تعویض پلاک نشده و پلاک موتور هنوز به نام منه. و اون کسی که تو دفترخانه سند قطعی به نامش خورده موتور رو به صورت قولنامه ای به یکی دونفر فروخته نفر آخر تصادفی کرده موتورش تو پارکینگ هست چون گیر کرده اومده منو پیدا کرده و تقاضا داره بهش وکالت بدم که موتورشو در بیاره ممنون میشم راهنمایی کنید. آیا دفترخانه تخلف نکرده؟ چون یادمه اون سال ها بعد از تعویض پلاک سند قطعی میخورده

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سر دفتر اشتباه کرده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید به کانون سردفتران مراجعه نمایید و یا از طریق دفترخانه مربوطه جویای موضوع باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با مراجعه به همان دفتر خانه موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به همان دفتر خانه مراجعه وموضوع را پیگیری نمایید