مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شراکت کاری

ما سه تا شریک بودیم کارمونم کابینت سرمایه مونم نفری 50 تومن بود هر سه تامون. توکارگاه باهم کار میکنیم الان یکی از شریک هام سرمایه شو فروخته به یک نفری دیگه میخام بدونم الان ما دونفر باید اجاره دستگاهارو باید بدیم به اونی که خریده یا سود کل کار رو تقسیم کنیم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر قصد به کاررکردن با هم است با هم قرارداد بنویسید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به هر ترتیبی که قرارداد کتبی و یا توافق شفاهی دارید باید عمل کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ملاک مفاد قرارداد است که بایستی طبق آن عمل شود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر ایشان سرمایه خود را انتقال داده‌اند شخص جدید جایگزین ایشان با شرایط قبلی خواهد بود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برطبق توافق ایشان جایگزین شریک قبلی شده اند و در سود و زیان شریکند میتوانید قراردادی بین خودتان منعقد کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی به مفاد و شروط قرارداد شراکت خواهد داشت

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بهتراست سود تقسیم شود و دیگر اجاره ندهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همه چیز بستگی به متن قرارداد شراکت شما سه نفر و اینک دونفر دارد