مشاوره حقوقی رایگان - اصلاحات ارضی

سلام. چند تا زمین در دهات پدر بزرگم که بابای بابام هستش اون موقع گرفته بود زارع اون زمینا شده بود و سی سال دست پدربزرگم بود بعد فوت پدر بزرگم اون زمینا ارثی به بابام که حالا بابام چهل سال رو اون زمینا هستش ومالکین زمین ها هفتاد سال پیش یا هشتاد فوت کردن بعد الان وراث اون مالکین که الان ارث وراثتی میکنن حالا بابام تو این هشتاد سال زحمت کشیدن حالا چیکار کنه ?
راستی هفتاد سال پیش مالکین واگذار پدر بزرگم کرده بودن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دست خط و یا استشهادیه داشته باشید میتوانید ان را به طریقی پیش ببرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت در دست داشتن دلایل و مستندات می توانید پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود اگر میتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید اقدام فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

البته تصرف طولانی مدت شما نشان مالکیت شماست مگر اینکه ورثه آن فرد سند قابل استنادی ارایه دهند و در اینصورت هم شما حق زارعانه دارید و میتوانید حقوق خود را مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر پلاک زمین یا نسق زراعی در اداره ثبت به اسم پدربزرگ شما ثبت شده باشد
یا پدربزرگ شما قرارداد خرید داشته باشد
یا اراضی تحت تصرف شما بوده باشد شما مالک اراضی
محسوب میشود

و شما باید ابتدا انحصار وراثت را انجام بدهید و

و سپس دادخواست مناسب اقامه نمایید