مشاوره حقوقی رایگان - ادعای طلب و مطالبه وجه

با سلام من به برادر زنم که در کار ساخت و ساز بوده مبلغ 140000000تومان قرض دادم و او جهت ضمانت بازپرداخت بدهی اش قولنامه یک واحد آپارتمان نیمه کاره را به ارزش 250000000تومان (به گفته خودش) گرو گذاشت تا پس از فروش در وقت مناسب در سود حاصل شریک باشیم و قراردادی نوشته شد پس از مدتی مراجعه کرد و قولنامه و قرارداد را گرفت و چک به مبلغ 195000000تومان به من داد و حدود 15 روز مانده به سررسید چک ضمن ایجاد ناراحتی در خانواده مبلغ 50000000 تومان طی چک بین بانکی رمزدار پرداخت کرد و سه فقره چک به تاریخ 1-3 ماه آینده به مبلغ 50000000و 50000000و 45000000 تومان داد و چک 195000000تومان را پس گرفت سپس به علت اختلافی که بین ایشان و خانم بنده بعلت همین موضوع قرض پیش آمد و با وساطت برادر بزرگش (برادر زن دیگرم) مبلغ بدهی به 175000000تومان تقلیل یافت که مبلغ 90000000 و 30000000تومان طی چک بین بانکی رمزدار و 5000000 تومان نیز نقداً پرداخت شد و بنده رسیدی به عنوان دریافت طلب به برادرش دادم و ظاهراً قضیه فیصله پیدا کرد حال بعد از گذشت دو سال شکایتی علیه من تنظیم کرده و با استناد به فیش های واریزی و استشهاد محلی (که هیچکدام از امضا کنندگان در جریان امر قرار ندارند و زمان قرض دادن حضور نداشتند و کارگران و شریکشان و برادر بزرگش که وساطت قضیه را آن موقع نموده بود امضا کرده اند و اکثرشان را من نمی شناسم) مطالبه بدهی از من نموده و تمام مراحل دادرسی را از من پنهان نگه داشته که دادگاه بدوی شکایتش را به استناد ماده 197 آیین دادرسی مدنی رد کرده ولی دادگاه تجدیدنظر به استناد ماده 358 همان قانون رای بدوی را رد کرده بنده را به پرداخت وجه مورد ادعای ایشان محکوم کرده توضیح اینکه گفتم من در جریان شکایت نبودم تا در دادگاه حضور یابم و از خود دفاع نمایم و رای غیابی صادر شده است تا اینکه یک روز مرا توسط پلیس جلب کرد و قصدش این بود تا آن مبلغ را بپردازم یا به زندان بروم که به کمک خدا چون ارای دادگاه ابلاغ واقعی نشده بود واخواهی دادم و مورد قبول واقع شد آیا بنده شانس رفع اتهام و پیروزی در این پرونده را دارم لطفا راهنمایی فرمایید جهت دفاع چکار بکنم ( مزید استحضار به عرض برسانم تنها مدارک در اختیار بنده کپی چک به مبلغ 100000000تومان که دوستش دریافت کرده و 30000000تومان که خودش دریافت کرده ( برادر زنم) و نیز کپی چکهای مدت دار50000000و50000000و45000000 تومان) ممنون

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام باید وکیل بگیرید باراهنمایی نمیشود را ه دفاع ارائه دادو مواد قانونی را متذکر شد